Trustpilot
Om Robotudstyr.dk

Robotudstyr.dk sælger kvalitetstilbehør til de fleste mærker af robotplæneklippere. Skal din robotplæneklipper have nye knive eller skal afgrænsningskablet udskiftes eller repareres? Så kan du finde de rigtige materialer til det her på siden. Én ting er fælles for alle varer. KVALITETEN ER I TOP, PRISERNE ER I BUND!

VINTERUDSALG

20% RABAT PÅ ALT.

GÆLDER TIL OG MED 28. FEBRUAR ELLER SÅ LÆNGE LAGER HAVES

FRI FRAGT VED KØB OVER KR. 250,-

VED BESTILLING AF VARER FOR EN SAMLET PRIS PÅ OVER 250 KR. SENDES VARERNE GRATIS SOM FORSIKRET PAKKE MED DAO (COOLRUNNER.DK) TIL AFHENTNING PÅ NÆRMESTE UDLEVERINGSSTED I FORHOLD TIL DIN BOPÆLSADRESSE. DU KAN SE UDLEVERINGSSTEDERNE VIA LINKET I COOLRUNNER BILLEDET

 

Om Robotudstyr.dk

Robotudstyr.dk er opstartet i 2016 og er blevet autoriseret forhandler af det svenske mærke Grimsholm Green, som bland andet specialiserer sig indenfor tilbehør til robotplæneklippere. Produkterne er af høj kvalitet. Webshoppen forhandler knive og installationstilbehør til robotplæneklippere.

 

Grimsholm Green er valgt som leverandør grundet den høje kvalitet. Produkterne er testet og kan varmt anbefales. Ikke mindst fordi de samtidig sælges til attraktive priser.

 

Forsendelser:

Forsendelse koster fra 33 kr. og sker via DAO (www.coolrunner.dk) til afhentning ved nærmeste udleveringssted. DAO har mere end 500 ind- og udleveringssteder i Danmark. Du kan finde dit nærmeste udleveringssted her . Pakken er forsikret og kan følges med Track and Trace. Der er normalt 3-4 dages leveringstid. Prisen beregnes automatisk efter vægt og kan ses inden du afslutter ordren.

 

Alle ordre over kr. 250,- sendes fragtfrit med DAO som forsikret pakke med track and trace. Du skal vælge denne forsendelses form ved ordreafgivelsen hvis din samlede ordre overstiger kr. 250,-

 

Mindre ordre kan også sendes som brev. Prisen følger PostNord´s prisliste. Prisen udregnes automatisk og kan ses inden du afslutter ordren. Denne forsendelsesform er uden forsikring og uden track and trace. Forsendelsen er derfor på eget ansvar. Prismæssigt kan det kun svare sig ved mindre ordre af f.eks. én enkelt knivpakke med 9 eller 12 knive eller et mindre antal kabelsamlere eller tilslutningsstik. Breve kan maks veje 2 kg.

 

Varer kan efter nærmere aftale afhentes på adressen. Der er ikke en fysisk butik på adressen. Købet skal laves via hjemmesiden hvorefter du vil blive kontaktet for aftale om afhentning.

 

Moms:

Hvis du som virksomhed handler hos Robotudstyr.dk, skal du være opmærksom på at Robotudstyr.dk ikke er momsregistreret. Derfor vil momsbeløbet på kvitteringen være kr. 0,-. Du vil derfor ikke kunne trække moms ud af det handlede beløb.

 

Fortrydelser:

Fortryder du dit køb inden for 14 dage fra modtagelsen af varen, bedes du udfylde nedenstående kontaktformular og henvise til ordre nr. Omkostningerne i forbindelse med returneringen betales af køber. Pengene for de returnerede varer refunderes hurtigst muligt efter modtagelsen.

 

Reklamationer:

Der er 24 mdr. reklamationsret på produkterne efter gældende købelov. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af slidtage, en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 

Klagemulighed:

 

Hvis du beklageligvis føler dig fejlagtigt behandlet og har været i dialog med robotudstyr.dk har du yderligere følgende muligheder.

 

Du kan kontakte Forbrugerklagenævnet.

 

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Tlf.: 4171 5000

www.forbrug.dk

 

eller

 

EU-Kommissionens online klageportal

 

Du kan også anvende EU-Kommissionens online klageportal ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse kontakt@robotudstyr.dk.

 

Du finder klageportalen her

  • Produkter af høj kvalitet.
  • Attraktive priser.
  • Forsendelse med Track and Trace.
  • Fragtpris fra 33,- kr. med forsikret pakke.
  • Gratis fragt for køb over kr. 250,-.
  • Mails besvares inden for 24 timer.

 

Kontakt:

 

Hold dig ikke tilbage med at kontakte mig, hvis du har spørgsmål, kommentarer, ønsker til andre produkter eller andet.

 

Ris eller ros modtages gerne.

 

Finn Rosenius Krag

kontakt@robotudstyr.dk

Hyldeblomsten 20

8700 Horsens

CVR-nr.: 37951331

 
 
 

Robotudstyr.dk

Hyldeblomsten 20

8700 Horsens

CVR: 37951331

Del gerne !!

Er du tilfreds med produkterne og servicen på denne side? Så må du meget gerne sprede budskabet til dine venner på diverse sociale medier. Derved giver du dine venner mulighed for at få samme oplevelse. Yderligere vil det være en stor hjælp for Robotudstyr.dk idet markedsføringsbudgettet holdes nede for at kunne tilbyde produkterne til den bedst mulige pris.