FAQ

Robotudstyr.dk sælger kvalitetstilbehør til de fleste mærker af robotplæneklippere. Skal din robotplæneklipper have nye knive eller skal afgrænsningskablet udskiftes eller repareres? Så kan du finde de rigtige materialer til det her på siden. Én ting er fælles for alle varer. KVALITETEN ER I TOP, PRISERNE ER I BUND!

VINTERUDSALG

20% RABAT PÅ ALT.

GÆLDER TIL OG MED 28. FEBRUAR ELLER SÅ LÆNGE LAGER HAVES

FRI FRAGT VED KØB OVER KR. 250,-

VED BESTILLING AF VARER FOR EN SAMLET PRIS PÅ OVER 250 KR. SENDES VARERNE GRATIS SOM FORSIKRET PAKKE MED DAO (COOLRUNNER.DK) TIL AFHENTNING PÅ NÆRMESTE UDLEVERINGSSTED I FORHOLD TIL DIN BOPÆLSADRESSE. DU KAN SE UDLEVERINGSSTEDERNE VIA LINKET I COOLRUNNER BILLEDET

 

FAQ:

Spørgsmål: Passer afgrænsningskablerne til alle mærker robotplæneklippere?

 

Svar: Ja, kablerne er lavet så de passer til alle de kendte mærker, som forhandles i Danmark. F.eks. Husqvarna Automower, Gardena, Worx, Bosch, Robomow osv. Skulle du evt. være i tvivl, er du meget velkommen til at kontakte mig inden du bestiller varen.

 

Spørgsmål: Er knivene i en ordentlig kvalitet?

 

Svar: Knivene er bestemt i en god kvalitet. Jeg har hørt fra flere at kvaliteten er bedre end de originale. Yderligere er de lavet på en måde, så de er bøjelige. De knækker derved ikke, hvis de rammer en sten eller andre forhindringer.

 

Spørgsmål: Hvorfor kan jeg ikke betale med mit betalingskort på siden?

 

Svar: Desværre er der en del omkostninger forbundet med at tilbyde betalingsløsninger med kort. Jeg har som en opstart valgt at spare disse omkostninger, for at kunne holde priserne på produkterne nede. Du kan pt. betale med Swipp, MobilePay eller med en konto overførsel. Jeg vil løbede vurdere, om det er nødvendigt, at tilbyde betalingsmuligheder med kort.

 

Spørgsmål: Kan det passe at jeg kan afslutte bestillingen uden at betale først?

 

Svar: Ja. Når du har lavet din bestilling, modtager du en ordrebekræftelse. På ordrebekræftelsen er der noteret hvordan du betaler for ordren. Din ordre afventer din betaling. Når betalingen er registreret modtager du en bekræftelse på at ordren er betalt.

 

Spørgsmål: Sælger Robotudstyr.dk både til privat og erhverv?

 

Svar: Ja, men hvis du som virksomhed handler hos Robotudstyr.dk, skal du være opmærksom på at Robotudstyr.dk ikke er momsregistreret. Derfor vil momsbeløbet på kvitteringen være kr. 0,-. Du vil derfor ikke kunne trække moms ud af det handlede beløb.

 

 

 
 
 

Kontakt:

 

Hold dig ikke tilbage med at kontakte mig, hvis du har spørgsmål, kommentarer, ønsker til andre produkter eller andet.

 

Ris eller ros modtages gerne.

 

Finn Rosenius Krag

kontakt@robotudstyr.dk

Hyldeblomsten 20

8700 Horsens

CVR-nr.: 37951331

 

 

 

Robotudstyr.dk

Hyldeblomsten 20

8700 Horsens

CVR: 37951331

Del gerne !!

Er du tilfreds med produkterne og servicen på denne side? Så må du meget gerne sprede budskabet til dine venner på diverse sociale medier. Derved giver du dine venner mulighed for at få samme oplevelse. Yderligere vil det være en stor hjælp for Robotudstyr.dk idet markedsføringsbudgettet holdes nede for at kunne tilbyde produkterne til den bedst mulige pris.